Metalen Afrastering

Metalen palen en buizen
 
De afrastering die wij maken en plaatsen bestaat uit metalen palen en buizen. Wij houden zelf al 20 jaar paarden en weten goed dat de kwaliteit van de gebruikte materialen erg belangrijk is. We gebruiken dikwandige verticale palen, de horizontale buizen steken door de palen, waardoor de omheining glad is afgewerkt. De buizen worden in de paal gestoken en hebben geen lassen. Daardoor kan een buis nooit in het midden scheuren en zo een gevaar zijn voor het paard. De gebruikte materialen, het bevestigings systeem en de manier van plaatsen maakt dat de duurzaamheid en de veiligheid van de afrastering van een hoog niveau is. 

Hoogte, stevigheid en plaatsen
 
De afrastering of omheining die voor de wei wordt gebruikt kan in diverse hoogtes worden geplaatst en met 2, 3, of 4 horizontale buizen worden uitgevoerd. De palen worden in de grond geheid met onze zelf ontwikkelde heimachine, een aangepaste kooiaap. Door het heien staan de palen vast in de grond, waardoor scheef zakken of wegzakken van de omheining veel minder voorkomt. Bij het intrillen van palen of het boren van gaten en daar de palen in plaatsen is die kans veel groter.
Bij het plaatsen vinden wij enkele dingen belangrijk.
De palen staan waterpas, in één lijn en op gelijke hoogte, wat een verzorgde aanblik geeft. Door gebruik te maken van professionele meet apparatuur kunnen wij weiland, erf of paddock precies inmeten en de gegevens digitaal verwerken. Dit komt dan weer van pas bij het uitzetten van de omheining.
 
 
 
 
Wat zijn de mogelijkheden:   
• Metalen afrastering hoogte 1,3 mtr.  [ meer info --> Afrastering 1,3mtr  ]
• Metalen afrastering hoogte 1,5 mtr.  [ meer info --> Afrastering 1,5mtr  ]
• Metalen afrastering hoogte 2,0 mtr.  [ meer info --> Afrastering 2,0mtr  ]
Meer info, neem dan contact met ons op -->  Contact